Velkommen til Troppen!

Troppen er speidernes arbeidsenhet. Speiderne er i aldersgruppen 5.-10. klasse. Dette er en tid hvor speiderne utvikler seg veldig mye og det er viktig å gi speiderne en utvikling gjennom progresjon i aktiviteter.

Se nyheter nedenfor for å holde deg oppdatert på hva som skjer i troppen.

Troppen Høsthaik

Troppen har hatt en travel helg med mange av medlemmene på forskjellige turer. Fire patruljer er med på Førerpatruljetrening og har kommet til Peff 3 kurset. For å kunne bestå må de arrangere en patruljetur og skrive rapport. Rev og Kiwi var på tur denne helg og Ørn og Røyskatt skal om et par uker. Resten av troppen kunne være med på høsthaiken. Flere fra Ørn var også med og dermed får to turer i oktober.

I siste liten før planlegging av overnattingen var i boks kom en mail fra huttefuten Håkon som ba pent om litt hjelp til å få veden fra en tørrgran som var tatt ned på Sterkerud inn i vedskjulet. Da ble det bestemt at turen skulle ditt og speiderne kunne kappe litt ved som de selv vil nok bruke under vinterservering.

Det ble 7 speidere som var med inn fra Bøleråsen. Da vi kom fram og etter lunsj var spist ble det flere økter med både opplæring og praktisk gjennomføring. Det ble natur gapehuk, bål kunnskap og til slutt gapahuk med presenning. Fokus har vært å kunne bygge leir på en riktig måte ut fra sted og vær. Heldigvis var været fint selv om det litt høstaktig.

Søndagen var brukt til å hente kubbene og deretter kløyve de og få alt inn i vedskjulet. Speiderne gjorde en kjempefin innsats og mye ved ble klar til serveringssesong som starter i januar.

En fint og læringsrik tur.

AddThis Social Bookmark Button

Troppsmerke

Møtedag

Hver mandag
fra kl 18:30 til 20:00

Møtested

Speiderhuset

Ledere

---
troppsleder

Frode Vigemyr
troppsassistent

Erik Kristiansen
troppsassistent

Unni Alstad
troppsassistent

Øystein Santi
troppsassistent

Steinar Torgersen
troppsassistent

Kontakt

Troppsleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.