Velkommen til Troppen!

Troppen er speidernes arbeidsenhet. Speiderne er i aldersgruppen 5.-10. klasse. Dette er en tid hvor speiderne utvikler seg veldig mye og det er viktig å gi speiderne en utvikling gjennom progresjon i aktiviteter.

Se nyheter nedenfor for å holde deg oppdatert på hva som skjer i troppen.

Troppskonkurransen 2016

Det er mange år siden 1. Langhus har arrangerte Troppskonkurranse men i år kom Muldvarpene (Langhus Roverlag) til troppen og tilbø seg. Ikke noe tvil. Dette skal vi ha. Roverlaget har brukt mye tid til planlegging og 1. april var helgen (ingen spøk heller !)

Troppskonkurranse er en veldig bra forberedelse til Kretskonkurranse om noen uker og opplegget er ganske likt. All patruljer møter på et gitt tidpunkt og blir sjekket inn. Der får de en oppgave ark som skal besvares på vei inn til Sterkerud. Vel fram, noen litt raskere enn andre, er det leir oppsett som er på programmet. Det gis poeng for hvor bra leirplasser er. Det var litt ruskete vær dermed var det viktig at en del detaljer var på plass for at helgen skulle være trivelig og speiderne skal holde seg tørr og varm.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Troppen Høsthaik

Troppen har hatt en travel helg med mange av medlemmene på forskjellige turer. Fire patruljer er med på Førerpatruljetrening og har kommet til Peff 3 kurset. For å kunne bestå må de arrangere en patruljetur og skrive rapport. Rev og Kiwi var på tur denne helg og Ørn og Røyskatt skal om et par uker. Resten av troppen kunne være med på høsthaiken. Flere fra Ørn var også med og dermed får to turer i oktober.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Spennende klaretur i troppen

Troppen sin siste tur før sommeren ble noe nytt og spennnede, en klatre helg. Helgen 6. og 7. juni ble 14 speidere og flere klatrekvalifiserte og interesserte ledere på tur til Sandbakken. Siggerud klarteklubb bisto også med instruktører og utstyr.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Opplevelsesrik Gudøya tur

Årets Pinseleir til Gudøya er ferdig og i år ble det både utfordringer og tradisjon i like store mengder. Fredag kveld var alle samlet på Langhus skole og klar til å kjøre når vi fikk beskjed fra "the advance party", Øystein og Benedikte, at det blåste opp i liten til stiv kuling ut på vannet og bølgene var 1/2 m høy. Det var ikke snakk om å få speiderne ut på øya i kveld :( Da ble det lagt nye planer, oppmøte lørdag kl 8:00.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Troppsmerke

Møtedag

Hver mandag
fra kl 18:30 til 20:00

Møtested

Speiderhuset

Ledere

---
troppsleder

Frode Vigemyr
troppsassistent

Erik Kristiansen
troppsassistent

Unni Alstad
troppsassistent

Øystein Santi
troppsassistent

Steinar Torgersen
troppsassistent

Kontakt

Troppsleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.