Velkommen til Gruppen!

Se nyheter nedenfor.

Velkommen til nytt speiderår

Vi arrangerer vårt årlige oppstarts-og overgangsmøte på speiderhuset 29. august kl 18.30. Da blir det en morsom seremoni for de av speiderne som skal gå over til en annen enhet. Samtidig blir helt nye medlemmer tatt imot av enhetene sine. Det er viktig at alle speiderne er tilstede og kan ta imot de nye medlemmene på en god måte.

 

Dette blir en litt høytidelig anledning, så de som har det, stiller i speiderdrakt (speiderskjorte og skjerf). Andre profilplagg er også lov. De nye speiderne trenger ikke å stresse med anskaffelse av drakt til dette møtet. Det vil bli gitt informasjon om dette på foreldremøtet.

Etter seremonien blir det holdt et informasjonsmøte for foreldre. Vi kommer til å fortelle om hva som skjer i speidergruppa og kanskje vise litt bilder fra året som har gått. Noen av enhetene velger muligens å ha egne korte speider- eller foreldremøter i tillegg. De dette gjelder for vil få beskjed om dette fra enhetslederen sin, sammen med informasjon om det første ordinære speidermøtet i september.

Det blir en enkel servering for både store og små.

Vi gleder oss til å treffe gamle og nye speidervenner!

 

Med speiderhilsen

Ksenia, Birgit, Torill og Marit
gruppeledelsen

AddThis Social Bookmark Button

Gruppemerke

Gruppeledelsen

Ksenia Sazonova
gruppeleder

Marit Carlsen
gruppeassistent

Eirik Heggelund
gruppeassistent

Torill Kjønnås
gruppeassistent

Camilla Fallsen
gruppeassistent

Kontakt

Gruppeleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.