Velkommen til Gruppen!

Se nyheter nedenfor.

Turmarsj for Speideraksjonen

Vi har gleden av å invitere alle speidere, speiderfamilier og venner, våre støttespillere og samarbeidspartnere, og i det hele tatt hele lokalbefolkningen, til å gå en turmarsj til Sterkerud og samtidig bidra til Speideraksjonens innsamling!

Tidspunkt: 10. april, kl.10-14

Sted: Sterkerud-området. Oppstart mellom kl.10:00 og 12:00 på fotballbanen på Bøleråsen eller ved Karlsrud.

Pris: Arrangementet i seg selv er gratis, men vi ønsker selvfølgelig at du bidrar til innsamlingen gjennom å kjøpe te, kaffe, kaker m.m. og eventuelt ved å legge på bøssa.

Årets Speideraksjon samler inn penger til skolegang for syriske flyktningbarn i Libanon. Dette kan alle bidra til ved å delta i vår spennende turmarsj. Turmarsjen skal gå fra Bøleråsen og Karlsrud til Sterkerud-hytta, som for anledningen skal bli et samlingspunkt for ikke bare alle turglade mennesker, men også for alle dem som ønsker å gi de syriske flyktningene, som har funnet tilflukt i Libanon, en verdig hverdag og en framtid.

Program
Møtt opp ved ett av oppstartspunktene, enten på fotballbanen innerst på Bøleråsen eller ved Karlsrud, mellom kl. 10 og 12. Derfra går turen til Sterkerud. Vi lager et spennende og barnevennlig opplegg hvor man vil få mulighet til å lære litt om hvordan det er å være flyktning. Det er speiderne selv som står for det meste av opplegget.

Framme ved Sterkerud-hytta blir det servering og informasjon om hva Speideraksjonen samler inn penger til. Programmet avsluttes på Sterkerud rundt kl. 14, men du kan selvfølgelig dra når det passer for deg.

Speidere i bever, flokk, tropp og lag vil få informasjon fra sine ledere om hvordan enheten skal delta.

 

ALLE ER VELKOMNE - uavhengig av alder og antall!

 

AddThis Social Bookmark Button

Gruppemerke

Gruppeledelsen

Ksenia Sazonova
gruppeleder

Marit Carlsen
gruppeassistent

Eirik Heggelund
gruppeassistent

Torill Kjønnås
gruppeassistent

Camilla Fallsen
gruppeassistent

Kontakt

Gruppeleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.