Velkommen til Gruppen!

Se nyheter nedenfor.

En vellykket Lysmesse


Årets Lysmesse ga oss en fin avsluttning på speiderhøsten og en koselig start på jula. Kirken var nærmest full sist lørdag og stemningen var god. Bevere, flokk, tropp, roverlag, Blæselag og sognepresten bidro alle til dette.

Temaet for Lysmessa var fred og lys. Dette ble tydlige symbolisert med Fredslyste fra Betlehem, som Langhus St. Georgs Gilde har sørget for at kom til Langhus kirke. Alle speiderne bar med seg hvert sitt lys under innmarsjen og satte disse framme ved alteret. Flokken sørget for ytterliger belysning med tenning av adventslys og den syvarmende lysestake. For hvert av de syv lysene som ble tent leste speidere fra troppen opp et fredsbudskap. Sognepresten fulgte opp og satte budskapene i sammenheng i sin andakt.

Innslagene som riktig satte oss i julestemning var det beverne og roverlaget som sto for. Beverne sang og dramatiserte "På loven i sitter nissen" til stor applaus. Roverlaget fremføret et skuespill inspirert av en rekke julesanger. Her er var det tydelig at det finnes talent både for skriving av manus, skuespill og kostymedesign.

Hele Lysmessa var rammet inn av musikk fra Blæselaget, både under inn- og utmasj, til fellessanger og i egne solonumre. Alt i alt svært vellykket. Vi gleder oss til neste år!

AddThis Social Bookmark Button

Gruppemerke

Gruppeledelsen

Ksenia Sazonova
gruppeleder

Marit Carlsen
gruppeassistent

Eirik Heggelund
gruppeassistent

Torill Kjønnås
gruppeassistent

Camilla Fallsen
gruppeassistent

Kontakt

Gruppeleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.