Velkommen til Gruppen!

Se nyheter nedenfor.

Velkommen til Lysmesse!

1.Langhus speidergruppe inviterer alle speidere med familie og venner til Lysmesse i Langhus kirke Lørdag  5. desember, kl.16.00.

Lysmessen er en gammel tradisjon i 1.Langhus speidergruppe. Hvert år samler vi alle som ønsker å oppleve et par hyggelige og stemningsfulle timer borte fra julestria og hverdagens kjas og mas.

Vi skaper ekte juleglede med gamle og nye julesanger akkompagnert av det fantastiske Blæselaget (og som overalt i speideren er det ikke krav om å ha en fin sangstemme for å få være med og synge). En viktig del av arrangementet er fredslyset - et internasjonalt symbol på fred som speidere bidrar til å spre i Norge og andre land. I år er dette fredsbudskapet mer aktuelt enn noen sinne, og vi ønsker å dele det med flere.

Lysmessen avsluttes med en hyggestund med servering av pepperkaker og gløgg, og fremvisning av bilder fra speideråret som har gått.

Obs! Alle speidere må ha med seg et glass, som skal brukes til å ha telys i under innmarsjen i kirken. Vennligst sett en lapp med navn under glasset. Gruppen kjøper inn telys.

 

STED

Langhus kirke

 

TID

Lørdag  5. desember, kl.16.00

Speidere skal møte opp kl.15.45, bortsett fra dem som skal være med på et innslag. Disse skal møte kl.15.15 etter avtale med enhetsleder.

Arrangementet vil være ferdig innen kl.18.30.

 

MEDVIRKENDE     

Langhus Blæselag, Langhus kirke, Langhus St. Georgs gilde og Langhus-speiderne 

AddThis Social Bookmark Button

Gruppemerke

Gruppeledelsen

Ksenia Sazonova
gruppeleder

Marit Carlsen
gruppeassistent

Eirik Heggelund
gruppeassistent

Torill Kjønnås
gruppeassistent

Camilla Fallsen
gruppeassistent

Kontakt

Gruppeleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.