Velkommen til Gruppen!

Se nyheter nedenfor.

Oppstart høsten 2017

Vi ønsker gamle og nye speidere velkommen til oppstartmøte/ overgangsmøte på speiderhuset 28. august kl. 18.00. Både gamle og nye medlemmer inviteres til å være med på overgangsseremonien og det er informasjonsmøte for foreldre etterpå.

AddThis Social Bookmark Button

Velkommen til nytt speiderår

Vi arrangerer vårt årlige oppstarts-og overgangsmøte på speiderhuset 29. august kl 18.30. Da blir det en morsom seremoni for de av speiderne som skal gå over til en annen enhet. Samtidig blir helt nye medlemmer tatt imot av enhetene sine. Det er viktig at alle speiderne er tilstede og kan ta imot de nye medlemmene på en god måte.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

KanoEvenTur

Fredag 29. april til ettermiddagen søndag 1. mai drar ledere, rovere i Langhus speidergruppe og andre med interesse for speiderfriluftsliv på årets ledertur - KanoEvenTur! Fokus på turen vil være på gode opplevelser og sikkerhet i kano. 

Det er fremdeles noen ledige plasser, så ta kontakt om du er interessert.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Turmarsj for Speideraksjonen

Vi har gleden av å invitere alle speidere, speiderfamilier og venner, våre støttespillere og samarbeidspartnere, og i det hele tatt hele lokalbefolkningen, til å gå en turmarsj til Sterkerud og samtidig bidra til Speideraksjonens innsamling!

Tidspunkt: 10. april, kl.10-14

Sted: Sterkerud-området. Oppstart mellom kl.10:00 og 12:00 på fotballbanen på Bøleråsen eller ved Karlsrud.

Pris: Arrangementet i seg selv er gratis, men vi ønsker selvfølgelig at du bidrar til innsamlingen gjennom å kjøpe te, kaffe, kaker m.m. og eventuelt ved å legge på bøssa.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

En vellykket Lysmesse


Årets Lysmesse ga oss en fin avsluttning på speiderhøsten og en koselig start på jula. Kirken var nærmest full sist lørdag og stemningen var god. Bevere, flokk, tropp, roverlag, Blæselag og sognepresten bidro alle til dette.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Velkommen til Lysmesse!

1.Langhus speidergruppe inviterer alle speidere med familie og venner til Lysmesse i Langhus kirke Lørdag  5. desember, kl.16.00.

Lysmessen er en gammel tradisjon i 1.Langhus speidergruppe. Hvert år samler vi alle som ønsker å oppleve et par hyggelige og stemningsfulle timer borte fra julestria og hverdagens kjas og mas.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Velkommen til Lysmesse 6. desember

1. Langhus speidergruppe inviterer alle speidere med familie og venner til Lysmesse i Langhus kirke lørdag 6. desember kl. 16. Medvirkende i arrangementet er Langhus Blæselag og Langhus kirke.

Speidere skal møte opp kl.15.45, bortsett fra dem som har en spesialoppgave. Disse skal møte kl.15.15 etter avtale med enhetsleder. Arrangementet vil være ferdig innen kl.18.30.

AddThis Social Bookmark Button

Les mer …

Velkommen til overgangsmøte 25.august kl 18:30

Vi i 1. Langhus speidergruppe har den store glede å invitere alle nåværende og nye medlemmer velkommen til overgangs- og oppstartsmøte.Som tidligere år består møtet av seremoni for alle speidere, både de som skal bytte enhet og de som skal fortsette i samme enhet.

Etter seremonien blir det et lite informasjonsmøte for foreldre/foresatte. Der vil vi kort informer om enhetene (bever, flokk, tropp og ledergruppen), program for høsten og annen informasjon. Mens informasjonsmøtet pågår vil det for alle speiderne bli vist bilder fra årets leir.

Informasjon om første ordinære møte i de ulike enhetene vil bli gitt av lederne.

Alle speidere, søsken og foreldre er velkommen!

For informasjon/spørsmål – ta gjerne kontakt med den enhetsleder du hadde i vår.

Speiderhilsen
Lederne i 1. Langhus speidergruppe

AddThis Social Bookmark Button

Treffpunkt Sterkerud 15.september

Treffpunkt SterkerudVelkommen til årets Treffpunkt Sterkerud, turmarsjen for alle!
Merkede løyper fra grusbanen på Bøleråsen, Karlsrudtjern og Siggerudhallen inn til Sterkerud. Start fra  0930 til 1300.
Natursti med oppgaver for hele familien, borderte deltagermerker og speideraktiviteter inne ved Sterkerud. 

Kafeteria ved Sterkerud og mulighet til å finne ut mer om speiderarbeidet på Langhus. 

God tur!

AddThis Social Bookmark Button

Gruppemerke

Gruppeledelsen

Ksenia Sazonova
gruppeleder

Marit Carlsen
gruppeassistent

Eirik Heggelund
gruppeassistent

Torill Kjønnås
gruppeassistent

Camilla Fallsen
gruppeassistent

Kontakt

Gruppeleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.