Velkommen til Flokken!

Flokken er småspeidernes arbeidsenhet. Her møter de fleste jenter og gutter speiderarbeidet for første gang, unntatt selvfølgelig de som har gått i beveren. I 1.Langhus er småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse.

For å holde deg oppdatert på hva som skjer i flokken, følg med på nyheter nedenfor.

Flokkmøte 03.03

I dag var vi 11 småspeidere og 3 ledere. Tidvis virket det som om vi var det dobbelte…

Vi begynte som vi pleier med å ta det store hylet. Etterpå ble det gitt noen beskjeder om at det er fint at småspeiderne har med seg sekk med vann og annet, men at det er viktig at alt blir med hjem igjen.

Deretter delte vi inn i 3 kull.

Nå har vi holdt på med knutemerket over flere møter, og dagens møte var enda mer av det samme for å bli ferdige og klare merket.

2 kull ble igjen inne i storsalen og repeterte knuter, mens 1 kull hadde repetisjon av taukveiling ute i gangen. Etter ett kvarter byttet vi om så alle fikk gjort alt.

Da det var igjen 15 minutter av møtet tok vi på yttertøy og gikk ut for å se på stjernebilder. Himmelen var nemlig klar og fin, og vi kunne tydelig se alle stjernebildene vi har lært oss; Karlsvogna/Storebjørn, Lillebjørn, Nordstjernen, Orions belte og Orion samt Cassiopeia.

Etterpå avsluttet vi med speiderbønnen.

Akela

AddThis Social Bookmark Button

Flokkmerke

Møtedag

Hver tirsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Håkon Larsen
flokkleder

Richard Kvile
flokkassistent

Kontakt

Flokkleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.