Velkommen til Flokken!

Flokken er småspeidernes arbeidsenhet. Her møter de fleste jenter og gutter speiderarbeidet for første gang, unntatt selvfølgelig de som har gått i beveren. I 1.Langhus er småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse.

For å holde deg oppdatert på hva som skjer i flokken, følg med på nyheter nedenfor.

Juleverksted for flokk og bever

I dag hadde vi juleverksted på speiderhuset sammen med beverne. Til sammen var vi 17 barn og 6 ledere samt 4 hjelpsomme foreldre.

Juleverksted for flokk og bever

Vi begynte som vanlig møtet med det store hylet. Så ble det gitt noen beskjeder om oppførsel og regler for hva som er forbudt og strengt forbudt. Å sparke noen i privaten er strengt forbudt! (dette skjedde forrige gang etter at møtet var slutt) Deretter ble det repetert kort fra speiderloven; §4 en speider er en god venn.

Så begynte aktivitetene. På 4 bord var det 4 forskjellige aktiviteter;

Glanspapir med julekurver og lenker

Papirengler

Garnnisser

Filthjerter

Barna fordelte seg på de aktivitetene de hadde mest lyst å drive med først. Her holdt de på til de var ferdige og etterpå gikk de videre til neste aktivitet. Med veiledning fra leder eller voksen fikk de prøve seg på nøyaktig klipping i papir og stoff samt å tre i nål og sy.

Julekurvene var kanskje den største utfordringen. Her var utfordringen å "flette" delene sammen uten å rive eller krølle. Det ble mange fine hjerter!

Tiden gikk fort, men de fleste rakk alle aktivitetene før kl. 20.

Som vanlig avsluttet vi med speiderbønnen.

 

Akela

AddThis Social Bookmark Button

Flokkmerke

Møtedag

Hver tirsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Håkon Larsen
flokkleder

Richard Kvile
flokkassistent

Kontakt

Flokkleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.