Velkommen til Flokken!

Flokken er småspeidernes arbeidsenhet. Her møter de fleste jenter og gutter speiderarbeidet for første gang, unntatt selvfølgelig de som har gått i beveren. I 1.Langhus er småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse.

For å holde deg oppdatert på hva som skjer i flokken, følg med på nyheter nedenfor.

Flokkmøte 25.11

På dagens flokkmøte var vi 13 småspeidere og 3 ledere.

Møtet begynte litt lite planlagt ute ved at Akela ropte flokk, flokk, flokk utenfor døra til speiderhuset, og vi stilte oss i ring. Det var for å vise at «rett opp» kunne vi se et kjent stjernetegn, nemlig Cassiopeia. Denne er enkel å kjenne igjen da den danner en W eller M, avhengig av sted og tid på døgnet og året.

Etter at Frode hadde lyst på den med lommelykt for å vise hvor den var ;-), gikk vi inn.

Vi begynte med det store hylet, og så foretok vi en enkel fullmåneseremoni inne. Lysene ble slukket og alle satt i ring på gulvet.  Akela «talte» mens alle satt stille og hørte på. Magnus ble kalt frem og fikk sitt jungelnavn (Ferao), mens han spiste sukkerbiten som han hadde dyppet i jungelsaft, slik som seremonien tilsier.

Etterpå hadde vi en forslagsrunde på hva flokken kunne tenke seg å gjøre i vårsemesteret. Mange gode forslag kom opp, og selvfølgelig noen umulige…

Tur til Kina, og godterikveld var to av dem.

 

Frode skrev alle forslagene rett inn i PC’en som var koblet til fremviseren, så alle kunne se. Etterpå fikk alle utlevert 2 lapper som indikerte det antall stemmer som de hadde. Deretter ble forslagene lest opp ett og ett, og de som stemte for, ga fra seg en lapp.

Kinokveld kom høyest opp…

Etterpå fikk vi en kinokveld «light». Det eneste som manglet var popcorn og drikke, da vi viste en kortfilm fra «Istid 4» der våre venner hjelper julenissen.

Til slutt ryddet vi på plass stolene og stilte oss i ring før vi avsluttet med speiderbønnen.

Akela

AddThis Social Bookmark Button

Flokkmerke

Møtedag

Hver tirsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Håkon Larsen
flokkleder

Richard Kvile
flokkassistent

Kontakt

Flokkleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.