Velkommen til Flokken!

Flokken er småspeidernes arbeidsenhet. Her møter de fleste jenter og gutter speiderarbeidet for første gang, unntatt selvfølgelig de som har gått i beveren. I 1.Langhus er småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse.

For å holde deg oppdatert på hva som skjer i flokken, følg med på nyheter nedenfor.

Flokkmøte 07.10

På dagens flokkmøte var vi 15 småspeidere og 4 ledere.

Vi møtte ved Langhus stasjon og gikk mer eller mindre samlet inn til Punkt 99.
Der begynte vi møtet formelt med det store hylet.

Etterpå ble det gitt beskjeder om bruk av sitteunderlag og lett tilgjengelig hodelykt/lys når vi skulle spikke. Mens vi stod der kom også Oliver sammen med faren sin.

Deretter tok vi en runde på utfordringen. De fleste husket hva de skulle gjøre og bekreftet at det gikk bra, så dette lover godt.
Oliver som er helt ny satte seg også et mål, samt Kasper og Dennis. Disse er:

Oliver: Rydde rommet hver uke
Kasper: Sette inn i og ta ut av oppvaskmaskinen
Dennis: Svømme 25 m på bryst og lære å stupe

Så startet vi dagens hovedaktivitet som var spikking av en nyttegjenstand. Det ble mange smørekniver og rørepinner. Noen hadde også laget ferdig gjenstanden hjemme og pusset den.

 

Etterpå samlet vi oss i ring og alle viste hva de hadde laget. Alle fikk godkjent og dermed var det å komme frem, hilse med høyre hånd og ta i mot knivmerket med venstre hånd, fra Frode. De som ikke hadde gruppemerket fra før fikk også dette.

Så avsluttet vi med speiderbønnen.

På veien tilbake hadde vi også en refleksvest-demo. Akela og Torbjørn gikk 150 m. foran resten. Akela med vest, Torbjørn uten. Så rettet alle lyktene mot dem og dermed var det lett å se forskjellen. Derfor: Når vi møter opp fra nå og utover skal ALLE ha på refleksvest.

Alle fikk også kjenne at høsten har kommet. Det var både vått og kaldt, og da er det viktig at man har klær etter vær. Noen skulle ønske de var bedre kledd og at de hadde hatt både lue og hansker. Derfor; når vi er ute er riktig bekledning viktig!

Akela

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Flokkmerke

Møtedag

Hver tirsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Håkon Larsen
flokkleder

Richard Kvile
flokkassistent

Kontakt

Flokkleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.