Velkommen til Flokken!

Flokken er småspeidernes arbeidsenhet. Her møter de fleste jenter og gutter speiderarbeidet for første gang, unntatt selvfølgelig de som har gått i beveren. I 1.Langhus er småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse.

For å holde deg oppdatert på hva som skjer i flokken, følg med på nyheter nedenfor.

Referat fra flokkmøte 11.09

I dag var vi 10 speidere og 3 ledere på møtet. Jonas og Mina samt Solveig(leder) var ikke med forrige gang. Derfor fortsatte vi navneleken "Kule Klara" etter "det store hylet" for å lære de nye navnene og repetere fra forrige gang.

Deretter hadde vi instruksjon og praktisk gjennomføring av livlinekasting. Det gjaldt å unngå floke på tauet, unngå å tråkke på det og ikke ha for lang pendel. Etter litt øvelse var det mange som ble flinke. De får sjansen til å øve mer på Sterkerud til helgen også. Så lekte vi en lek; "Sønnavind og Nordavind", der nordavinden skulle fange speiderne og fryse de fast, mens sønnavinden løste de opp igjen etter å ha krabbet mellom bena deres. Speiderne var vinder etter tur og ønsker. Videre fortsatte vi med leksjon i pakking av sekk til Sterkerudturen til helgen og fikk mange forslag til hva som er lurt og ikke lurt å ha med på tur.

Etterpå lekte vi "grønt og rødt lys" før vi avsluttet med speiderbønnen.

AddThis Social Bookmark Button

Flokkmerke

Møtedag

Hver tirsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Håkon Larsen
flokkleder

Richard Kvile
flokkassistent

Kontakt

Flokkleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.