Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Strålende tur til Sterkerud

Turen til Sterkerud i helgen gikk over all forventning! Strålende sol, 9 aktive (og til tider litt grensetestende) bevere og 3 muntre (og til tider svært tålmodige) ledere var det som skulle til. 

 

Dagen gikk med til lek og utforsking. Vi spikka litt, kasta litt livline, sagde ved til hytta og fikk til og med laget et par seljefløyter.
 
En gapahuk fikk vi også satt opp. I den endte hele 6 bevere og Kjetil å sove. Resten sov inne, med unntak av Frode som ute under åpen himmel.
 
Til middag fikk vi pastaskruer og kjøttsaus. Den ble spist opp! Og til tross for dette orket vi å spise opp alt godteriet vi hadde med oss også! 
 
Beverne viste flere ganger under turen evne til problemløsning. Flere små situasjoner som oppsto fant beverne ut av selv. Og da lederne, etter å ha lagt godteriet i skåler, sto igjen med fire stykk godteri som vanskelig lot seg dele, visste de ikke helt hva de skulle gjøre. De bestemte seg for å spørre beverne. De hadde svaret: Loddtrekning! Problemet løst.
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.