Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 17. mars

På torsdag utfordret vi smaksansen, lærte om sikker bruk av kniv og trygg og effektiv bruk av bål. 
 
Smaksansen ble utfordret i en Kims lek hvor alle fikk smake på seks smaker og gjette hva disse var. Alle klarte dette utmerket. I forbindelse med at vi lagde mashmellows-pinner, lært vi om sikker bruk av kniv. Beverne lagde selv bålet og tente selv på. Underveis forklarte de hvordan dette skal gjøres på en sikker måte og hvordan man best får grillglør. Det det er nemlig viktig å ikke ha mye flammer, men mye glør når man skal grille mashmellows. Så grillet vi. Vi diskuterte hvordan den beste mashmellows er. Beverne var enig at den skal være gyllen på utsiden og myk inni. De trakk parallellen til pølser, som skal være gylne utenpå og varmen inne. Det er lett for at både pølser og mashmellows blir svarte utenpå og kalde inne, men det klarte alle å unngå. 
 
Til slutt hadde vi fri lek hvor beverne selv tok kontroll over aktiviteten.
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.