Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Snø, gode venner og litt fantasi

Det har snødd en del de siste dagene. Det ga oss muligheten til å ha et snømøte nå på torsdag. Vi var 7 bevere og 3 ledere som lekte i snøen hele møtet. Vi lagde snølykter, flaskebob-bane og akte med søppelsekk som akebrett. 
 
Alle aktivitetene var utført med enkel midler, ting som alle har hjemme. Det skal ikke mye til å ha litt moro med snø, gode venner og litt fantasi!
 
Mens vi hadde holdt på i snøen ute, var speidere i ungdomsskolealder samlet inne på speiderhuset for å lære om snø og snøhuler. Tre av beverne våre syntes det var litt spesielt å holde på med dette inne, så de tok like greit med seg litt snø inn og forklarte: "Dette er snø!". Det skapte en munter stemning blant de som satt der inne.
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.