Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 18. februar

I dag var vi fem bevere og tre voksne på bevermøte.

Først så lekte vi en lek som heter "Hvem sa det?". En bever sitter i midten med bind for øynene og peker på en av de andre, så sier han/ hun "hva heter jeg?". Den som blir pekt på skal si navnet med vrengt stemme, så skal den som er i midten gjette hvem som sier det.

Deretter hadde vi en aktivitet som heter sniking. En leder går foran gjennom skogen og beverne sniker seg lydløst etter. I hvertfall lydløst i teorien:) Når vi hadde sneket oss ett stykke stoppet vi for å lese andre kapittel av bevereventyret. Dette var en god innledning til neste aktivitet, nemlig finne en plass å bygge beverhytta på. Hytta skal vi bygge senere.

Når vi hadde bestemt oss for en fin plass, så "flagget" vi denne før vi fulgte en refleksløype tilbake til speiderhuset. Beverne telte antall reflekser. De fleste kom til 22, men vi kunne bare telle 20 når vi samlet de opp etterpå. Så vi må se om vi finner to til neste gang.

Neste møte er torsdag 3. mars kl 18.00.

God vinterferie!

AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.