Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Beverne på tur til Kloppa

Forberedelsene til søndagens tur starta på møtet på torsdag. For å få mer ut av møtet delte vi oss inn i beverfamilier (små grupper). Vi har nå tre familier med 4 medlemmer i hver. Familiene deltok på en rundløype hvor vi pakket dagstursekk, så på gode klær å ha med på tur og fant fram til turregler. Etter møtet var vi godt forberedt.

Turreglene ble:

  • Vi skal høre på hverandre
  • Vi skal alltid holde sammen
  • Vi skal være venner og hjelpe hverandre
  • Vi skal rydde opp etter oss

På søndag dro vi på tur til Kloppa, en gammel husmannsplass ved Assurtjern, mellom veien til Siggerud og E6. 9 bevere, 4 ledere, en lillebror og 2 pappaer deltok. Vi gikk litt over en kilometer fra parkeringsplassen til Kloppa. Beverne fikk hvert sitt kart og i fellesskap viste de veien, uten noe videre hjelp fra lederne. Vel framme spiste vi lunsj og tente bål. Hver familie tente hvert sitt bål. Det fikset de kjempebra. Vi gjorde også et forsøk på å grille pinneboller. Det kom noen gode forslag på hvordan vi kan forbedre deigen til neste gang. Så vi kommer til å gjøre et nytt forsøk. Men godt smakte det!

AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.