Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 22.10.15

På møtet i går var vi 11 bevere og 4 ledere. På programmet sto forberedelse av innslag på Lysmessa. Vi øvde på sangen vi har valg, så på roller og rollefordeling, og diskuterte kostymer og bevegelser. Vi er godt i gang. Innimellom hadde vi et par runder med "Knutemor" for å få litt avveksling. Det var høy aktivitet hele veien.
Lysmessa er 5. desember kl. 16 (oppmøte noe før). Om noen av beverne ikke har anledning til å delta, er det fint med en beskjed nå, sånn at vi kan ta det med i planen.
 
Søndag 8. november står det dagstur på programmet. Da har vi tenkt oss til Kloppa, som ligger mellom veien til Siggerud og E6. Se kart her: http://kart.gulesider.no/m/5c0G7 
Turen starter kl. 11 og avsluttes kl. 14. I utgangspunktet er turen kun for beverne, men om noen av beverne har et veldig sterkt ønske om å ha med en forelder, lar det seg gjøre. Mer informasjon om turen kommer når den nærmer seg. Neste møte bruker vi på å forberede oss på turen. 
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.