Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 8.9.15

På bevermøtet i går var vi 8 bevere og 3 ledere. Da beverne kom, hadde alt lederne tent opp et bål. Vi startet møte med å snakke hvordan vi oppfører oss rundt et bål. Dette hadde mange av beverne god greie på. På møtet gikk vi også igjennom hvordan man renser et lite sår og setter på plaster. Beverne øvde på å sette plaster på hverandre.
I desember skal vi opptre på Langhusspeidernes Lysmesse. Beverne foreslo sanger vi kunne synge og endte opp med å velge kjent julesang (hvilken er foreløpig hemmelig). Det er et godt valg som gir oss fine muligheter både for kostymer og bevegelser. Vi sang også igjennom sangen - det var mange som kunne den. Neste møte skal vi fordele roller og se på kostymer og bevegelser.
 
Innimellom alt dette fikk vi tid til et par leker. Den siste delen av møte hadde vi fri lek. Denne gangen ble det "Har'n". Lederne var også med, til bevernes store fornøyelse.
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.