Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 24. september

I dag var vi 13 bevere, to ledere og pappa'n til Kasper, Håkon, som hjalp oss.

Tema for møte i dag var trafikksikkerhet og førstehjelp. Vi gikk en runde ved Langhus skole og øvde oss på trafikksikkerhet, se seg for før man går over veien, gå over fotgjengerfelt, gå pent på venstre side av veien og bruke refleks.

Når vi kom tilbake til speiderhuset gikk vi inn. Her snakket vi om hva som er viktig når man skal tilkalle hjelp ved en ulykke, ringe 113 og hva man skal si til den som tar telefonen i andre enden.

Så lekte vi litt før vi øvde på å ringe 113 når tre av beverne hadde krasjet med bil. Deretter øvde vi på å finne ut om en person puster før vi øvde på å legge hverandre i sideleie.

Til slutt fikk beverne leke fem minutter ute før vi avsluttet.

AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.