Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 10. september

I går hadde vi vårt første vanlige bevermøte. Vi var var 12 bevere og 3 ledere, hvorav 6 bevere og 1 leder var nye nå i høst. Det var en livlig gjeng med masse energi.
Møtet startet med berversangen og beverropet. Beversangen tok vi to ganger, sånn at alle skulle lære den. Vi brukte tiden til å bli kjent med hverandre gjennom lek og lærte navnene til hverandre. For at vi bedre skal huske hva vi heter lagde vi alle en liten beverhale i skinn som vi skrev navnet vårt på. Disse skal vi feste på genserne vår med sikkerhetsnål. Martin har tatt vare på alle beverhalene til neste møte. Kjetil leste dessuten fra bevereventyret, og det med så stor innlevelse at alle satt helt stille og hørte på.
 
På slutten av møte hadde vi fri lek. Dette er bevernes egen tid, her bestemmer de. Denne gange bestemte de seg for å leke sisten. Vi ledere fikk også være med. Vi prøver å ha fri lek de siste minuttene hvert møte.
 
Etter møtet var det mulig å få kjøpt den blå bevergenseren. Interessen var så stor at det dessverre ikke var nok til alle. Men, vi bestiller opp flere, så alle skal få.
 
En siste ting. På møtet skal alle beverne ha med seg en liten sekk som må inneholde følgende:
  • Sitteplate
  • Drikkeflaske med vann
  • Lomme-/hodelykt
  • Ekstra genser (det kan bli kjølig etterhvert)
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.