Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 7. april

Vi var heldige med været på torsdag. Det hadde regnet hele dagen og det regnet like før møtet. Men da møtet startet var det opphold og det holdt seg helt til vi avsluttet med Beversangen.

Vi utnyttet finværet til å være ute. Martin gikk avgårde fra speiderhuset, men la igjen noen sportegn, sånn at beverne kunne følge etter i to grupper. Underveis løste de en naturbingo. Alle hadde funnet alt på bingoarket da de tok igjen Martin tilbake på speiderhuset.

Mot slutten av møtet lekte vi gjemsel innen for gjerdet ved speiderhuset. Det var vanskelig å finne gjemmesteder, men et par ganger var det noen som gjemte seg så godt at de nesten ikke ble funnet. Både bevere og ledere syntes dette var kjempegøy - så gøy at vi nesten ikke fikk tid til fri lek på slutten!

AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.