Velkommen til Beveren!

Beverarbeidet gir tilbud om å starte som speider allerede som 1. klassing. Allerede i 6-årsalderen har barn en klar opplevelse av vennskap og samhold. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvar og selvstendighet.

Tilbudet må være tilpasset aldersgruppens utviklingstrinn, slik at overgangen til småspeiderarbeidet oppfattes som en naturlig fortsettelse med nye, større og flere utfordringer. Fordelen med en slik tidlig start er at utviklingen som speider kan starte tidligere. 

I 1.Langhus er bever et tilbud for 1. og 2. klasse. Etter 2.klasse starter speideren i flokken.


Lurer du på hva som skjer i beveren? Følg med på 
nyheter nedenfor.

Fra bevermøtet 26. februar

På bevermøtet på torsdag var vi 6 bevere og 2 ledere. Vi jobbet med oppmerksomhet, hukommelse og bevegelse.
 
Etter å startet møtet med beversangen, lekte vi en lek hvor målet vi både måtte være raske og huske navnene til hverandre (det er noe nye i beveren, så passet bra). Vi sto i en ring, en holdt en kost, som han lot falle samtidig som han ropte navnet på en av oss andre. Da var det om å gjøre for den det gjaldt å være rask til å fange kosten. Klarte han ikke det, var det hans tur til å stå i midten.
 
Videre lekte vi to Kim's lek. Den ene gikk på å huske gjenstander gjemt under ett teppe. Alle gjenstandene unntatt to er ting som skal med på dagstur. Vi snakka samtidig om hva vi ville gjøre på de to turene vi skal på i år. Det blir en dagstur og en tur med mulighet for overnatting. Foreløpige datoer er 12.4 og 30.-31.5. Mer info kommer.
Den andre Kim's lek gikk på å gjenkjenne lyder. Martin satt bak en vegg og lagde lyder med forskjellige ting. Beverne klart i felleskap og gjenkjenne alle lydene.
 
Vi hadde også en liten stafetthinderløype med tre hindre. Først skulle man under en stol, så krype over en benk på langs, så tre seg gjennom et ettmeters tau knyttet i en ring og til slutt løpe baklengs tilbake til veksling. Alle beverne klarte alle hindrene.
 
Vi avsluttet møtet med fri lek før vi sang beversangen og gikk hvert til vårt.
 
Neste møte er torsdag 12. mars.
AddThis Social Bookmark Button

Bevermerke

Møtedag

Annenhver torsdag
fra kl 18:00 til 19:30

Møtested

Speiderhuset

Ledere

Frode Olaisen
beverleder

Martin Olaisen
beverassistent

Kontakt

Beverleder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.