Velkommen! 

Langhus speidergruppe ble stiftet i 1930. Gruppen har i dag en beverkoloni, en flokk, en tropp og et roverlag, samt en aktiv og engasjert ledergruppe. 

 

Bever (1. og 2. klasse) 
Annenhver torsdag kl. 18:00 til 19:30

Flokken (3. og 4. klasse) 
Hver tirsdag kl. 18:00 til 19:30

Troppen (5. - 10. klasse) 
Hver mandag kl. 18:30 til 20:00

Roverlaget Muldvarpene (16 - 25 år) 
Hver mandag kl. 20:15 til 21:45

Du kan finne ut mer om de enkelte enhetene ved å gå inn på enhetssidene i menyen over.

 

Innmelding

For å melde deg inn i speidergruppa, fyll ut innmeldingsskjemaet og send det på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .


Flaskeinnsamling 6. og 7. januar

Mandag 6. og tirsdag 7. januar 2020 kommer Langhusspeiderne rundt på dørene på Langhus for å samle inn plastflasker og drikkebokser. 

Denne gangen samler vi bare inn fra boliger øst for jernbanen. Dette fordi vi er færre speidere og derfor ikke klarer å dekket hele Langhus. Vi mener derfor det er bedre å konsentrere innsamlingen om et mindre område. Innsamlingen i juni (etter pinse) blir på Langhus vest for jernbanen.

De første speideren starter ruten sin kl. 17.30 begge dager og de siste vil avslutte ca. kl. 21.00. Panten skal brukes til speiderarbeidet på Langhus. Dette er en av speidergruppas viktigste inntektskilder. Ta vel imot speiderne våre!

NB! Bor du på Langhus vest og har garasjen full av flasker kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så henter vi i januar likevel. 

Nyheter fra Follo krets

Nyheter fra NSF